Web Design Company Athens Greece

Effective web design agency for Inspiration & conversions.

Modern Design with Web Design Trends

Ζητήστε προσφορά Explore our services

Εμπιστευόμενοι τις υπηρεσίες custom web design της OnlyOne εμπιστεύεστε την εταιρεία που θα φέρει σε διάσταση επιτυχίας ένα μοναδικό Project. Η επιλογή της σωστής χρωματικής παλέτας μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα σε κάθε δημιουργία οπτικής επικοινωνίας. Ο σχεδιασμός και η εμφάνιση δεδομένων online, είναι οι ψυχολογικοί παράγοντες που επηρεάζουν την συμπεριφορά των επισκεπτών. Μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες, γραφίστες, Agencies με βασικό αντικείμενο εργασίας το Marketing ψάχνουν την Formula επιτυχίας.

Οι υπηρεσίες web design είναι η ιεραρχία των web services και η αρχή για τον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων. Η γραφιστική συμπληρώνει και ολοκληρώνει web projects μέσω custom σχεδιασμού για (ιστοσελίδες, λογότυπα, έντυπα, εφαρμογές). Ανάλογα το είδος εργασίας οι εταιρείες στο internet προσλαμβάνουν επαγγελματία σχεδιαστή για την δημιουργία και το design, logo, site, eshop. Μαζί θα ανακαλύψουμε ποιο Call to Action είναι ιδανικό κερδίζοντας περισσότερα Leads, μετατροπές που φέρνουν πραγματικό traffic στα analytics του website σας.

“Web Design Company Athens Greece - top #1 graphic designer in-house design and development”

Universal Design UX Developer UI designer

Web/Sites

design ιστοσελίδων με online αντίληψη, ανάπτυξη ιστοσελίδας - άμεσα συνδεδεμένη στο κοινό που στοχεύει. Universal Design σε περιβάλλον προσβάσιμο είναι η συνθήκη καλής σχεδίασης.

eshops

design ηλεκτρονικού καταστήματος λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές ανάγκες και ικανότητες πρόσβασης στο online shop από τους επισκέπτες ανεξάρτητα την ηλικία.

UI

δημιουργία και σχεδιασμός εφαρμογών για ιστοσελίδες και eshops με έμφαση στην εμφάνιση, το στυλ και την αλληλεπίδραση. Σχεδιάζουμε τα βήματα που οι χρήστες δημιουργούν άποψη.

UX

User experience (UX) design, η εμπειρία χρήστη περιλαμβάνει την διαδικασία ενσωμάτωσης της καθολικής σχεδίασης προϊόντος, σε συνάφεια ολόκληρης της εφαρμογής με στόχο την χρηστικότητα.

Γραφιστική και σχεδιασμός web design

Το web design είναι γραφιστική και σχεδιασμός, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την δημιουργια και κατασκευη λογοτυπου, εταιρικη ταυτοτητα, σχεδιασμος εντυπου. Οι υπηρεσίες offline και το δημιουργικό design ενισχύουν το online marketing της επιχείρησης συνολικά. Ένας τιμοκατάλογος υπηρεσιών PDF μπορεί να δημοσιευτεί online σε κάποια ιστοσελίδα, ο σχεδιασμός του εικαστικού και η επιλογή γραφικών είναι υπολογίσιμος παράγοντας επιτυχίας.

Meet our expert team
website design web projects and clients onlyone.gr
2500+

Έχουμε υλοποιήσει projects για κάθε τομέα web διαθέτουμε εμπειρία και εξειδίκευση σε κάθε πρόγραμμα για την κατασκευής ιστοσελίδας

web design eshop amarisso website design web design press Client web design services for abc-y.com
“Digital marketing and web design experiences to engage and boost conversions”
— Joana Dimitrakopoulos
abc-y
Customer Testimonial Examples web design services and digital branding

Φάσμα υπηρεσιών Web/Design

 • flyer design

  Ο επαγγελματικός σχεδιασμός εντύπου και η υψηλή ανάλυση εκτύπωσης επηρεάζουν την συμπεριφορά του κοινού, ταυτόχρονα η όραση και η αφή αντιλαμβάνονται συγχρονισμένα. Στην εταιρεία μας κάθε σχεδιασμός flyer, web site design στοχεύει στο άρτιο αποτέλεσμα και στην πρόκληση της σύγκρισης. Η εργασία μας δεν σταματάει στη δημιουργία και τον σχεδιασμό μακέτας-flyer. Ο σύμβουλος επικοινωνίας Marketing συνδυάζει κάθε στιγμιότυπο εμφάνισης design με την ιστοσελίδας σας. Αυτό σαν αποτέλεσμα επιτυγχάνει την ομοιομορφία μιας ολοκληρωμένης ταυτότητας Online και Offline.

 • logo design

  Custom logo design, digital branding και δημιουργία λογότυπου επιχείρησης από επαγγελματίες web designers. Το λογότυπο είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της ταυτότητας μιας εταιρείας, ένα λογότυπο μπορεί να εκτυπωθεί σε: επαγγελματικές κάρτες, επιστολόχαρτα, συσκευασία, μπλουζάκια, banners. Στόχος μας είναι να ξεχωρίσετε οπτικά εάν η ταυτότητά σας μοιάζει με χιλιάδες άλλες. Δεν αρκεί το λογότυπό σας να είναι προσαρμόσιμο. Πρέπει να είναι μοναδικό. Ένα marketing trick σε νεοσύστατες εταιρείες έφερε θετικά αποτελέσματα με old fashioned logo design, δείχνοντας ότι η επιχείρηση είναι χρόνια στην αγορά. Στην OnlyOne.gr προστατεύουμε την πνευματική σας ιδιοκτησία με νομικές συμβάσεις και πολιτικές που προστατεύουν τα σχέδια που χρησιμοποιείται.

 • website design

  Οι επαγγελματικές υπηρεσίες web design για τον σχεδιασμό ιστοσελίδας από την OnlyOne σηματοδοτούν τη μοναδικότητα και την υψηλή αισθητική σε κάθε έργο μας. Στόχος η προστιθέμενη αξία μέσω της γραφιστικής και η επιτυχία του brand στην αγορά. Μέρος των υπηρεσιών που προσφέρουμε: website design, δημιουργία site eshop, κατασκευή banners, σχεδιασμός ιστοσελίδας responsive.

 • landing page

  Ένα σημαντικό μέρος επιτυχίας μια διαφημιστικής καμπάνιας είναι οι σελίδες προορισμού, landing pages, microsites ή one page website. Στην OnlyOne γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι οι διαφημίσεις στα Social media: facebook, instagram, twitter και οι καμπάνιες Google Ads να φέρουν κίνηση και πωλήσεις. Με σκοπό την αποτελεσματική προβολή των display ads στο network που προβάλλεται, σχεδιάζουμε τα αντίστοιχα landing pages.Let's tailor the right solution
for your website

Hey there, this is a cookies enabled notification. Close it once and it's closed forever.

Read About Cookies Dismiss